Salontafel Tando - eik/zwart

€ 155,00

3 - 4 weken

Vierkante salontafel Tando, gemaakt van spaanplaat met eikdecor & zwarte afwerking.

Productinformatie

Op zoek naar meubelen waarmee je je interieur onderdompelt in een warme sfeer met industrieel tintje? Kies dan voor de Tando-collectie om je woon- en eetkamer in te richten. Alle meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helvezia eik en zwarte accenten.

Deze vierkante salontafel beschikt over een ruim tafelblad dat je naar wens kan decoreren met een bv. enkele kaarsen of een mooi plantje. Onder het tafelblad kan je magazines, je tablet en andere spullen een plaatsje geven. Deze ruimte wordt op een speelse manier onderverdeeld in een aantal compartimenten. 

Meer informatie
Aantal personen n.v.t.
Vorm Vierkant
SKU-Emob GTJ0J087
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 19.1
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top