Commode Malika

Commode Malika met 3 laden en 2 open opbergvakken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van wit kastanjehout. 

€ 349,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Met kinderkamer Malika kan jouw dochter slapen in een echte meisjeskamer zonder dat het geheel al te girly aandoet. Deze commode beschikt over 3 laden waarin je oogappel heel wat t-shirts, pyjama’s en andere kledij kwijt kan. Het bijzondere aan deze commode is dat ze is uitgerust met 2 open vakken waarin je bijvoorbeeld mandjes kan plaatsen.

Deze commode is gemaakt van spaanplaat met een decoratieve imitatieprint van wit kastanjehout. De poten zijn gemaakt van onbewerkt beukenhout. 2 van de 3 laden kregen een grafische print. De handgrepen zijn gemaakt van wit porselein met een oudbronzen detail.

Je kan commode Malika ook combineren met een opzetstuk met spiegel.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Samenstelling 3 lades
SKU-Emob GTG71160
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 40.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top