Halfhoogslaper Charlotte met bureau en ladekast - wit

€ 645,00

2 - 6 dagen

Halfhoogslaper Charlotte met bureau, legplankje en ladekast, gemaakt uit wit gelakte den, inclusief lattenbodem. Geschikt voor een matras 90x200cm.

Lengte 210 cm
Breedte / Diepte 105 cm
Hoogte 114 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 39,70
€ 754,30

Productinformatie

Deze populaire halfhoogslaper is gemaakt uit massief dennenhout en werd wit gelakt (lak op waterbasis). De poten zijn 6,5 x 6,5 cm dik, waardoor het bed erg stabiel is. De hoeken en latten van de Charlotte halfhoogslaper afgerond, waardoor het bed uitermate veilig is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Daarnaast is er ook een uitschuifbaar bureau (op wieltjes) net als een ladekast en een legplankje inbegrepen. Zo voldoet dit kinderbed perfect aan de behoeften van jouw schat. Indien gewenst, kan je op onze site ook een extra veiligheidskit (2 handgrepen + anti-slip stroken) voor het trapje aankopen. Je kan dit bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Bij het bed zit standaard een vaste lattenbodem inbegrepen. De grootte van de slaapplaats bedraagt 90x200 cm. Je zal hier ongetwijfeld ook de ideale matras vinden aan een zachte prijs.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob VIPICOHSBUKS14
Merk Vipack
Materiaal Massief hout, MDF
Stijl Scandinavisch
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 88.5
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Wat is de hoogte en breedte van het bureau?

Het bureau heeft een lengte van 94 cm, een diepte van 67,9 cm en een hoogte van 72 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top