Kinderkaptafels

Asc

10 producten

 1. Kaptafel Pimpante - zwart
  Kaptafel Pimpante - zwart

  6 tot 8 weken

  € 109,00
 2. Make-uptafel Glamour met verlichting - wit/eik
  Make-uptafel Glamour met verlichting - wit/eik

  Binnenkort leverbaar

  € 229,00
 3. Kruk Sitty - zwart
  Kruk Sitty - zwart

  1 - 2 dagen

  € 59,00
 4. Kaptafel Pimpante - wit
  Kaptafel Pimpante - wit

  1 - 2 dagen

  € 109,00
 5. Kaptafel Star met verlichting - roze/wit
  Kaptafel Star met verlichting - roze/wit

  4 tot 5 weken

  € 229,00
 6. Hoek kaptafel Volage met verlichting - wit
  Hoek kaptafel Volage met verlichting - wit

  2 - 6 dagen

  € 299,00
 7. Kruk Sitty - eik
  Kruk Sitty - eik

  6 tot 8 weken

  € 59,00
 8. Hoek kaptafel Volage met verlichting - zwart/wit
  Hoek kaptafel Volage met verlichting - zwart/wit

  2 - 6 dagen

  € 299,00
 9. Kinderkaptafel Amori - wit
  Kinderkaptafel Amori - wit

  2 tot 7 dagen

  Aanbiedingsprijs € 235,00 Normale prijs € 259,00
 10. Kaptafel Star met verlichting - eik/wit
  Kaptafel Star met verlichting - eik/wit

  4 tot 5 weken

  € 229,00
Asc

10 producten

Kinder kaptafel kopen?

Droomt jouw meisje ook van haar eigen make-up tafel? Bij Emob vind je een ruim aanbod kinderkaptafels. Zo’n kaptafel of opmaaktafel is een echte verrijking voor elke meisjeskamer. Dochters willen al op jonge leeftijd hun moeder nadoen. Lekker de haren föhnen, de nagels doen of experimenteren met make-up. Of gezellig schminken wanneer er een vriendinnetje op bezoek is. Met een kinderkaptafeltje kan het allemaal. Bovendien neemt een kaptafel weinig ruimte in de kinderkamer in beslag. Zeker wanneer je kiest voor een handige hoek kaptafel. Het biedt zelfs een hoop extra opbergruimte. Zeker wanneer je kiest voor een kinder kaptafel met lades, kastjes of legplankjes. Een kaptafel voor je kind ziet er dus niet alleen leuk uit. Het is bovenal ontzettend leuk en praktisch.

Soorten kinder kaptafels

Bij Emob kan je kiezen uit talloze soorten en maten make-up tafeltjes voor je meisje. Bij ons kan je bijvoorbeeld kiezen uit witte make-uptafeltjes, roze kinder kaptafels of een zwart exemplaar. Wist je ook dat we een brede collectie make-up tafels voor volwassenen hebben? Met zo’n kaptafel kan je dochter gegarandeerd jaren vooruit. Mams en dochterlief kunnen natuurlijk ook samen één make-up tafel delen. Welke kaptafel je ook kiest voor je kind, ze zijn bij ons van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Make-up tafeltje met spiegel, verlichting en krukje

Veel van onze kaptafels voor kinderen worden standaard geleverd met spiegel en een bijpassend krukje. Zo hoef je nergens meer aan te denken. Bovendien beschikken een aantal van onze kinderkaptafels over ingebouwde verlichting. Je dochtertje zal zich een prinsesje voelen! Zeker wanneer ze na het spelen ’s avonds heerlijk kan slapen in één van onze prinsessenbedden of andere meisjesbedden.

Is jouw kind bijna jarig? Dan een kaptafel het perfecte cadeau om je kind te verrassen. Je meisje kan het tafeltje trouwens ook gebruiken als klein bureautje. Handig!

To Top