Kinderkaptafels

Sorteer op
Asc

10 producten

  1. 100 cm 142 cm 41 cm
  2. 100 cm 147 cm 41 cm
  3. 100 cm 147 cm 41 cm
  4. 75 cm 141 cm 40 cm
  5. 104 cm 142 cm 104 cm
  6. 33 cm 43 cm 33 cm
  7. 33 cm 43 cm 33 cm
  8. 100 cm 147 cm 41 cm
  9. 104 cm 142 cm 104 cm
  10. 70 cm 136 cm 40 cm
Sorteer op
Asc

10 producten

Kinder kaptafel kopen?

Droomt jouw meisje ook van haar eigen make-up tafel? Bij Emob vind je een ruim aanbod kinderkaptafels. Zo’n kaptafel of opmaaktafel is een echte verrijking voor elke meisjeskamer. Dochters willen al op jonge leeftijd hun moeder nadoen. Lekker de haren föhnen, de nagels doen of experimenteren met make-up. Of gezellig schminken wanneer er een vriendinnetje op bezoek is. Met een kinderkaptafeltje kan het allemaal. Bovendien neemt een kaptafel weinig ruimte in de kinderkamer in beslag. Zeker wanneer je kiest voor een handige hoek kaptafel. Het biedt zelfs een hoop extra opbergruimte. Zeker wanneer je kiest voor een kinder kaptafel met lades, kastjes of legplankjes. Een kaptafel voor je kind ziet er dus niet alleen leuk uit. Het is bovenal ontzettend leuk en praktisch.

Soorten kinder kaptafels

Bij Emob kan je kiezen uit talloze soorten en maten make-up tafeltjes voor je meisje. Bij ons kan je bijvoorbeeld kiezen uit witte make-uptafeltjes, roze kinder kaptafels of een zwart exemplaar. Wist je ook dat we een brede collectie make-up tafels voor volwassenen hebben? Met zo’n kaptafel kan je dochter gegarandeerd jaren vooruit. Mams en dochterlief kunnen natuurlijk ook samen één make-up tafel delen. Welke kaptafel je ook kiest voor je kind, ze zijn bij ons van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Make-up tafeltje met spiegel, verlichting en krukje

Veel van onze kaptafels voor kinderen worden standaard geleverd met spiegel en een bijpassend krukje. Zo hoef je nergens meer aan te denken. Bovendien beschikken een aantal van onze kinderkaptafels over ingebouwde verlichting. Je dochtertje zal zich een prinsesje voelen! Zeker wanneer ze na het spelen ’s avonds heerlijk kan slapen in één van onze prinsessenbedden of andere meisjesbedden.

Is jouw kind bijna jarig? Dan een kaptafel het perfecte cadeau om je kind te verrassen. Je meisje kan het tafeltje trouwens ook gebruiken als klein bureautje. Handig!

To Top