Picknicktafels

Sorteer op
Asc

8 producten

Sorteer op
Asc

8 producten

Picknicktafels: een tuintafel voor het hele gezin

Waarom een picknicktafel kiezen? Een tuintafel in jonge gezinnen moet vaak verschillende doeleinden dienen. Enerzijds is het een plaats waar je in de zomer gezellig met het hele gezin aan kunt ontbijten, aperitieven of barbecueën. Anderzijds moet een tuintafel geschikt zijn zodat je kinderen er gemakkelijk aan kunnen zitten en spelen. In dit geval is het niet zo’n goed idee om onmiddellijk voor een kostelijkere tuintafel te gaan, maar is een stevige houten picknicktafel een ideale tussenoplossing.

Picknicktafels in elke stijl

Bij Emob vind je picknicktafels in heel wat verschillende kleuren, formaten en stijlen. Bestsellers zijn de traditionele kleuren natuur en wit. Onze picknicktafels zijn daarnaast ook een leuk idee voor scholen en bedrijven! Tijdens de middagpauze de batterijen buiten opladen aan een picknicktafel zorgt ervoor dat jij en je collega’s vol frisse moed de werknamiddag verder aanvatten. Wens je er meerdere te kopen? Contacteer ons dan voor een prijsofferte op maat.

Kwaliteitsvolle en duurzame picknicktafels

Wij werken enkel samen met de beste fabrikanten, waardoor we garanderen dat de meubels die je bij ons koopt duurzaam en kwaliteitsvol zijn. De picknicktafels in onze webshop worden trouwens rechtstreeks aangekocht. Daardoor biedt Emob deze aan de scherpste prijs aan! De tafels zijn standaard op voorraad en kunnen binnen enkele werkdagen op afspraak geleverd worden. We bezorgen de artikelen bij je thuis en je kan ze makkelijk zelf installeren met behulp van de montage-instructies. Bestel nu dus je favoriete picknicktafels online bij Emob!

In onze shop vind je trouwens niet enkel alles om je tuin in te richten, maar ook om je volledige woning in te richten: slaapkamers, bankstellen, salontafels, eettafels, badkamers, keukens en veel meer! Ontdek snel ons volledige assortiment.

To Top