Legplanken kinderkamer

Legplanken kunnen heel erg handig zijn in de kinderkamer. Je creëert op een originele en ordelijke manier wat meer opbergruimte én je kan kale muren ermee opvullen! Bekijk snel eens ons assortiment!

Legplanken in de kinderkamer: kleine decoraties maken het verschil!

Legplanken zijn ideaal om kleine spulletjes tentoon te stellen in de kinderkamer. Op deze manier creëer je een extra gezellige sfeer een geef je de kinderkamer een unieke en persoonlijke toets.

Het is natuurlijk belangrijk om de kinderkamer van alle noodzakelijke meubelen te voorzien, maar op vlak van inrichting zit het ‘m vaak in de details!
Je kan hier bijvoorbeeld enkele leuke decoraties op plaatsen, zoals een fotokader van je familie maar ook de favoriete kinderverhaaltjes die je jouw kindje voorleest. Sommige legplanken hebben verhoogde zijdes zodat het gemakkelijk is om boeken ordelijk naast elkaar te plaatsen en het ziet er ook nog eens goed uit! De perfecte mix van een handig en mooi meubelstuk dat perfect in de kinderkamer past!

In ons gamma vind je bovendien verschillende soort legplanken. Enkele legplanken maken ook deel uit van een complete kinderkamer, die je dus perfect kan combineren met de andere meubelen van de kinderkamer. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Zo vind je ook legplanken van bepaalde thema’s in ons assortiment! Welke legplank past het best bij jouw kinderkamer?

Opbergruimte creëer je in een mum van tijd!

Heb je toch nog wat meer plaats nodig om extra spulletjes op te bergen? Bekijk dan zeker ook eens onze opbergrekken en wandrekken! Hier kan je bijvoorbeeld het favoriete speelgoed van je kindje in opbergen, zodat de kinderkamer steeds netjes en georganiseerd blijft.

Daarnaast kunnen originele kapstokken een leuke touch geven aan de kinderkamer. Hier kan je bijvoorbeeld de badjas of enkele kleertjes van je kind aanhangen die hij of zij vaak draagt. Een kledingrek kan hier natuurlijk ook altijd ideaal voor zijn!

Dit zijn slechts enkele tips die telkens een origineel detail toevoegen aan de kinderkamer en zorgen voor wat extra cachet. Op onze website vind je ongetwijfeld alle spulletjes die de kinderkamer van je dromen creëert!

Reken op een snelle levering

Heb je een legplankje of ander accessoire gespot dat beeldig zal staan in de kamer van je zoon of dochter? Bijna alle legplanken en andere kindermeubels en -accessoires in onze shop zijn standaard voorradig in ons magazijn. Bestel jouw favoriete items dus vandaag nog en je ontvangt jouw bestelling binnen 48u bij jou thuis!