Bedtunnels

Een kinderbed is altijd leuk, maar een halfhoogslaper of stapelbed is nog veel leuker! Dankzij een bedtunnel maak je van het bovenste bed een originele speelruimte. Naar welke speeltunnel gaat jouw voorkeur uit?

Sorteer op
Asc

4 producten

Sorteer op
Asc

4 producten

Bedtunnels voor halfhoogslapers en stapelbedden

Emob stelt je een ruim gamma voor van originele artikelen om van de kinderkamer een plek te maken waar je kleine schat zich kan ontspannen en om van het bed een waar speelparadijs te maken. Je ontdekt hier een compleet gamma bedden van uitstekende kwaliteit aangevuld met een hele reeks accessoires om de boel op te fleuren. Een bedtunnel kan gecombineerd worden met de volgende kinderbedden:

Voor vele kinderen is het bed heilig. Het is een plek waar ze tot rust komen, maar ook waar hun mooiste dromen tot leven komen. Dat het bed ook vaak dient als speelplek, had je allicht al gemerkt. Met een beetje fantasie wordt het kinderbed een ruimteschip, een piratenschip, een racewagen, een betoverende koets of zelfs een jachtvliegtuig… Een bed is dus niet zomaar een functioneel meubel! Met enkele kleine toevoegingen maak je van het kinderbed niet enkel een slaapplaats, maar ook een plek waar naar hartenlust gespeeld wordt.

Neem nu een bedtunnel: daarmee maak je de halfhoogslaper of het stapelbed van je oogappel meteen een heel stuk aantrekkelijker! Met een bedtunnel creëer je een gezellige cocon waarin jouw zoon of dochter tot rust komt. Dankzij de kleine openingen en venstertjes lijkt het zelfs op een echt dak!

In zijn bedtunnel kan jouw kind zijn fantasie de vrije loop laten en zich helemaal inleven in zijn eigen creaties. Dankzij een tunnel beschikt je kind over een eigen plekje waar hij alleen of samen met broers, zussen of vriendjes kan spelen.

Universele bedtunnels

Bij Emob vind je een uitgebreid assortiment van bedtunnels in verschillende kleuren. Sommige modellen zijn specifiek geschikt voor bepaalde types bedden, andere zijn dan weer universeel en passen op elk bed. Hier vind je ongetwijfeld een bedtunnel die je kind meteen doet dromen! Om het speelplezier helemaal compleet te maken, kan je in onze shop een bijpassende bedtent en dekbedovertrek uitkiezen. Succes gegarandeerd!

To Top