Boekenrekjes

Sorteer op
Asc

13 producten

Sorteer op
Asc

13 producten

Boekenrek kinderkamer kopen?

Leest jouw kindje graag en heeft hij of zij veel boeken en strips? Dan is een kleurrijk boekenrek de perfecte oplossing voor een opgeruimde kinderkamer. Met een boekenrekje zijn alle leesboekjes goed zichtbaar. Bovendien neemt een boekenrek voor in de kinderkamer nauwelijks ruimte in beslag in vergelijking met een kinderboekenkast.  Dankzij de compacte afmetingen passen deze boekenrekken zelfs op de kleinste kinderkamer!

Ruim aanbod kleurrijke boekenrekjes

Onze boekenrekken zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Denk maar aan opvallende kleurtjes, coole tekeningen of prints en niet te vergeten: de vele leuke thema’s. Spider-Man, Paw Patrol, Happy Dino, Frozen, Cars, Disney Prinsess, Mickey Mouse en heel wat andere figuren helpen je kindje met plezier bij het opruimen!

De boekenrekjes zijn uiteraard niet enkel leuk om naar te kijken, ze zijn ook heel praktisch. Ze beschikken namelijk over verschillende vakjes, zodat je de kinderboeken netjes kan sorteren en zo blijft alles ook heel overzichtelijk. Op die manier heeft je kind zijn lievelingsboekjes altijd binnen handbereik.

Online je boekenrekje bestellen

Het is belangrijk dat jouw kindje de ideale plek in huis vindt om op zijn gemak te lezen. Een kinderbureau is een goed idee, want aan een bureautje met de juiste kinderbureaustoel zal je zoon of dochter een correcte leeshouding aannemen. 

Heb je een kinderkamer boekenrek gevonden dat perfect bij jouw zoon of dochter zal passen? Aarzel dan niet langer en bestel het bij Emob. Het is eenvoudig, snel en je mag je bestelling enkele dagen later al bij je thuis verwachten!

To Top