Halfhoogslapers met glijbaan

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Breng de speeltuin naar de kinderkamer met een halfhoogslaper met glijbaan

Dankzij een halfhoogslaper met glijbaan wordt de kinderkamer de perfecte plaats waar jouw zoon of dochter met vriendjes naar hartenlust kunnen spelen als het buiten slecht weer is. En geef nu toe, wat is er voor een kind leuker dan naar beneden roetsjen bij het opstaan? Tijdens het ontwerpen van deze kinderbedden hielden de fabrikanten vanzelfsprekend extra rekening met de veiligheid en stevigheid ervan. Deze bedden voldoen van kop tot teen aan de vooropgestelde Europese normen. Want kwaliteit en degelijkheid zijn een van onze prioriteiten!

Creëer een knusse slaapplek

Bij Emob kan je kiezen uit 3 verschillende modellen glijbaanbedden: de eenvoudige halfhoogslaper Astrid uit dennenhout, de robuuste & duurzame versie Alex uit beuk of de trendy bedden met glijbaan uit de Milan serie. Je kan kiezen voor een standaard model of voor de versie met bedtent. Maak het jezelf gemakkelijk en betrek je zoon of dochter bij de keuze van de bedtent om teleurstellingen achteraf te vermijden. Je kan het bed bovendien ook nog aanvullen met een bedtunnel of ander toebehoren om het slapen en spelen nog leuker te maken! Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, van schattig roze tot stoer zwart/wit met piratenmotief. 

Jouw halfhoogslaper met glijbaan snel besteld & geleverd

Heb je je ideale halfhoogslaper met glijbaan gevonden? Fijn! Dan kan je hem in enkele klikken bestellen. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via mail, chat of telefoon. Wist je trouwens dat we ook halfhoogslapers met bureau verkopen? Je vindt in onze catalogus ongetwijfeld iets naar jouw wens! Wij zorgen bovendien voor een snelle en professionele levering van jouw bestelling.