Speelgoed

Trendy & origineel speelgoed

Emob is zoveel meer dan een meubelwinkel. We zijn ook een online speelgoedwinkel met trendy en origineel speelgoed. Zo maakten we een selectie van duurzaam en modern speelgoed dat je niet zomaar overal vindt. De royale poppenhuizen, gedetailleerde speelkeukentjes, stijlvolle kinderkaptafels,… Het speelgoed dat je bij Emob vindt, is net iets leuker dan het speelgoed uit de gewone speelgoedwinkel. Verrijk de creativiteit en de vaardigheden van je kind met ons originele speelgoed. 

Joepie, slecht weer!

Ben je het beu dat je kinderen voor de zoveelste dag op rij, gegijzeld door het slechte weer, hun vrije tijd spenderen aan televisie kijken of op de iPad spelen? We geven toe dat het niet gemakkelijk is, maar probeer ze te prikkelen door hen een volwaardig en creatief alternatief aan te bieden. Graag zetten we enkele leuke speelgoedartikelen in de kijker waarmee je kinderen actief bezig zijn en hun sociale capaciteiten kunnen aanscherpen:

  • Schoolborden en schildersezels: Ontluik de beginnende artiest en ontwikkel je eigen teken- of schilderstijl. Of raad zo snel mogelijk wat je papa aan het tekenen is!
  • Houten speelgoedwinkeltjes: Baat je eigen speelwinkeltje uit en ontvang mama als eerste klant!
  • Veilige speelkeukentjes: Gek op koken en eten? Leer alvast de kneepjes van het vak in je eigen speelgoedkeuken.

En, al iets gevonden waar je sloebers gek op zijn? Kijk gerust eens rond in onze shop. Je vindt er ongetwijfeld het speelgoed dat je zoekt!

Uitdagend buitenspeelgoed

Naast het ruime gamma aan indoor speelgoed voor tijdens regenachtige dagen, biedt Emob ook een stevig aanbod outdoor spelen aan. Wat dacht je van een kleurrijk springkussen om de stress van een lange schooldag uit het lijf te springen? Of spelen je kindjes en hun vrienden liever in een eigen speelhuisje waar ze niet (of minder) hoeven te luisteren naar mama en papa? Of maak je liever indruk op de buren door op je stoere triker in de straat voorbij te scheuren? Bij de speelgoedwinkel van Emob vind je alles wat je nodig hebt om te schommelen, te klimmen, te springen, te fietsen of te sporten.

Emob neemt enkel duurzaam speelgoed in het assortiment op van gevestigde merken die hun kwaliteit al bewezen hebben. Daardoor kunnen alle speeltuigen tegen een stoot en afwisselende weersomstandigheden. Bovendien hoef je niet lang te wachten, want indien op voorraad kan je pakket binnen 24u bij je thuis afgeleverd worden!